Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Drinks VCB is een 100 % familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1892. Frans Van Craenenbroeck is voor de vierde generatie eigenaar van het bedrijf, waarvan de opvolging telkens van vader op zoon en van Gust op Frans gebeurt.

Zo zijn wij fier, de oudste klant van Stella Artois te zijn.

Ons bedrijf heeft een sterke regionale verankering in Oost Vlaams-Brabant, dit is de regio van Tienen t.e.m. Mechelen en van Zaventem naar Keerbergen. Met momenteel 5 winkels (Boutersem, Hoegaarden, Glabbeek, Kampenhout en Leuven) heb je steeds een afhaalpunt dichtbij in je buurt. Niet zomaar een winkel, maar echte Prik & Tik flagship-stores, waar onze kennis en assortiment ten volle tot hun recht komen.
De sites te Kampenhout en Leuven fungeren ook als verdeelcentra naar horeca en B2B. In nieuwe magazijnen met een jonge, enthousiaste en vooral multi-culturele ploeg werken wij dagelijks aan een uniek partnership met onze klanten én dit op lange termijn. Magazijniers, chauffeurs, bedienden en salesploeg wensen werkelijk dicht bij de klant te staan, om met u goede voeling te houden en service te kunnen bieden.
Familiaal én innovatief, totaal assortiment, groei d.m.v. klantentevredenheid én teamspirit zijn dé key-milestones van ons bedrijf.

Laat ons vooral daarop ééntje samen drinken!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x