Leveringen aan bedrijven, scholen, instanties

Leveringen aan bedrijven, scholen, instanties

Bij Drinks VCB zijn we er trots op dat we niet alleen leveren aan horecabedrijven, maar ook aan een breed scala aan bedrijven, scholen en instanties! 

Wij begrijpen dat het essentieel is voor jouw bedrijf, school of instantie om nooit zonder drank te zitten, zodat je altijd kunt voldoen aan de behoeften van jouw medewerkers, studenten of gasten. 

Ons uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan frisdranken, sappen, koffie, thee, bieren, wijnen en sterke dranken. Bovendien nemen we jouw leeggoed terug om het milieu te sparen.

Onze bestelprocedure is eenvoudig en handig. Je kunt jouw drankbestellingen op regelmatige basis plaatsen, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. 

Ben je een bedrijf bent dat zijn klanten wil trakteren op een mooi geschenk, een school die dorstige studenten wil voorzien van verfrissende drankjes op het schoolfeest of een instantie die een speciale gelegenheid viert, ook dan hebben wij de perfecte oplossing voor jouw drankbehoeften!

Wij nemen de zorg voor jouw drankvoorziening uit handen, zodat jij je kunt richten op het succes van jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen met onze uitstekende bestelservice. Samen zorgen we ervoor dat jullie nooit zonder drank komen te zitten!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x