Onze diensten

Welkom bij Drinks VCB, dé leverancier van dranken voor bedrijven, horeca, evenementen en feestjes in de wijde regio rond Kampenhout, Leuven, Hoegaarden, Boutersem en Glabbeek! Met trots bedienen wij deze regio met een breed assortiment aan kwaliteitsdranken, om ervoor te zorgen dat jouw gasten altijd van hun favoriete drankjes kunnen genieten.

Of je nu een restaurant, café, bar, hotel, evenementenorganisator of particulier bent die een feestje plant, wij staan voor je klaar om aan al je drankbehoeften te voldoen. Onze vijf drankenwinkels zijn strategisch gelegen in de regio, waardoor we snel en efficiënt kunnen leveren aan jouw gewenste locatie.

Bij Drinks VCB geloven we in keuze en kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan bieren, wijnen, sterke dranken, frisdranken en andere verfrissende opties. Of je nu op zoek bent naar lokale ambachtelijke bieren, exclusieve wijnen of populaire mixdrankjes, we hebben voor elk wat wils. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw specifieke gelegenheid.

Bij Drinks VCB staan we bekend om onze betrouwbaarheid, uitstekende service en klantgerichtheid. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met al onze klanten. Onze passie voor dranken en onze toewijding aan uitmuntendheid maken ons de ideale partner voor al jouw drankbehoeften.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog het gemak en de kwaliteit van Drinks VCB. Neem contact met ons op of bezoek een van onze winkels om je drankbestelling te plaatsen. Wij verheugen ons erop om jouw volgende evenement of feestje onvergetelijk te maken met onze uitstekende drankselectie en service op maat.


restaurant_menu

Levering aan horeca

local_shipping

Levering aan bedrijven, scholen en instanties

audiotrack

Events binnen een bedrijf

cake

Events voor particulieren en verengingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x