Levering aan horeca


“Aan elke klant, op het juiste tijdstip, de beste kwaliteit van het perfecte product aan de correcte prijs leveren” is het objectief dat wij elke dag nastreven.

Vanuit 2 nieuwe magazijnen te Kampenhout en Leuven, met 6 vrachtwagens en 3 bestelwagens, bedienen wij onze klanten op de met hen vooraf overeengekomen leveringsdagen. Laadbruggen, elektrische transpaletten én een gedreven team zorgen ervoor dat uw producten net én correct geleverd worden. Dankzij een nauwe samenwerking met de nationale Prik & Tik-centrale en een stevig partnership met onze leveranciers, kunnen wij méér dan 6000 SKU’s uit de diverse gamma’s (waters-softs-bieren-wijnen-spirits-koffie/thee) aanbieden.

Aan competitieve prijzen, dankzij het grote volume dat wij met de CVBA Prik & Tik realiseren. Ons familiaal karakter zorgt ervoor dat wij tevens 100% brouwerij-onafhankelijk zijn, waardoor wij de producten van de kleinst ambachtelijke brouwers tot deze van de grootste multinationals kunnen leveren. Met hulp van externe partners (SIM-Advantage Group) proberen wij onze mensen en onze organisatie steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren om zo beter te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.
Binnen onze regio is éénieder klant én bijgevolg belangrijk. Hierom is iedere vorm van horeca WELKOM, zonder enige vereiste minimumdrop. Om aan alle kanalen van distributie te voldoen zijn wij gestart met leveringen via BEEDROP en Prik & Tik onlineshop.

“Opstarten, volhouden én vernieuwen in de horeca”  is geen eenvoudige opgave. Hierin willen wij uniek zijn. Onze sales-ploeg kan u met raad en daad bijstaan bij uw opstart. Contacten leggen met onze leverancier-partners, negotiëren met leveranciers, administratieve oplossingen, netwerking, etc.
Eénmaal ‘en route’ willen wij 'uw partner' zijn door het adviseren van seizoensproducten, het opfrissen van menu’s, te helpen bij de organisatie van uw events, incentives...

Samen een uniek partnership op lange termijn uitbouwen is ons gezamenlijk streefdoel.te

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x